Känslotermometer

Här kommer ett bildstöd för kommunikation kring känslor, koncentration, energi och koll på läget, att använda till exempel i skolan. Bildstödet är skapat i PictoSelector, ett gratis program. Habiliteringen har gjort en instruktionsmanual till programmet på svenska som finns här.

3 reaktioner till “Känslotermometer”

 1. Hej! Så bra material. Länken till instruktionen fungerar tyvärr inte längre. Har du möjligtvis detta material och vill dela igen?

  1. Hej! Tack för din fråga, jag har saknat det här materialet så mycket och nu hittade jag det faktiskt nedsparat på min google drive 🙂 – här finns det: https://drive.google.com/file/d/1uL7kqgDJRBFe4-QwsLw7gziEnHEn_uSj/view?usp=sharing
   Förhoppningsvis kommer Habiliteringen att ladda upp det snart igen, så att jag kan länka dit istället. De har gjort om hela systemet för material att ladda ner och laddar upp filer efterhand.
   Vänliga hälsningar
   Matilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *