Sex veckoscheman

Vi har fått in 17 fantastiska bidrag i vår tävling och det har varit jättesvårt att välja ut fem finalister – så svårt, att det till slut fick bli sex bidrag som kom med till final. Utan inbördes ordning presenterar vi här våra finalister!

Fanny

Hanna

Adina

Emma

Linda

Sofia


Omröstningen löpte fram till och med 9 februari. Vinnarnas namn kommer att presenteras på kognitivtstod.se senast den 12 februari. 

Om du har några frågor, maila tavling@kognitivtstod.se

5 reaktioner till “Sex veckoscheman”

  1. Fin inspiration! Tänker att alla är vinnare som hittat kognitiv stöd som fungerar för dem! Det handlar ju om att hitta det som fungerar utifrån individens behov. Tack för inspiration som kan appliceras till olika typer av svårigheter i vardagen 🙂

  2. Kul med massa olika sorters organisation! Jag kommer definitivt ta med mig några av de här idéerna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *